Total:
Trimite comanda
  • Vegan

  • Antreuri

  • Supe

  • Salate

  • Paste

  • Fel principal

  • Garnituri

  • Desert

  • Bere

  • Racoritoare

Restaurantul este inchis momentan

Vegan

(21 produse)

Cubulete de vinete cu legume pe pat de tahina

Vinete pe pat de humus cu amestec de legume cubulete, decorate cu tahina, sos de mango de casa murat, ulei de Arisa, patrunjel, ardei rosu, castravete -180 g

28 Lei

Humus facut in casa cu ulei de masline

Humus de casa original, servit cu tahina si ulei de masline extravirgin -180 g

25 Lei

Falafel in trei culori

Facut din sfecla, cartofi dulci si ierburi verzi. Servite cu humus “homemade”, legume proaspat tocate si asezonate cu ulei de masline si lamaie. -180 g

26 Lei

Salata de mango

Un fel de salata vietnameza cu o noua interpretare, amestecata cu rodie, ardei iute, ghimbir, lamaie, susan negru si coriandru pentru un “spin” mediteranean. -250 g

28 Lei

Salata de casa mediteraneana

O salata foarte proaspata si colorata, cu 7 ingrediente si lamaie, ardei rosu, ardei verde, castravete, ceapa, patrunjel, rosii, menta, asezonata cu lamaie si ulei de masline. -250 g

29 Lei

Salata de couscous cu mango si rodie

O salata foarte fresh cu mango, rodie si dressing cu lei de masline si suc de lamaie proaspata -250 g

28 Lei

Salata de linte cu rodie si legume

Salata cu un numar ridicat de proteine datorat lintei negre -250 g

32 Lei

Babaganoush - salata de vinete

Salata de vinete de casa facuta din mix de vinete coapte, facuta pe flacara deschisa si amestecata cu tahina. -150 g

18 Lei

Ciuperci aglio olio

Sferturi de ciuperci sote cu usturoi, ulei de masline extra si patrunjel. -260 g

25 Lei

Vinete vegan

Vinete coapte in cuptor, servite cu rosii sote si usturoi, acoperite de legume tocate colorate, asezonat cu sos de tahina, sos de mango murati, ulei de masline si ulei Arisa. -300 g

33 Lei

Paine de casa

Preparam painea zilnic cu aluat prefermentat (maya), tarate si faina alba si maro. -150 g

7 Lei

Cartofi la cuptor cu nucsoara

Un mod diferit de a prepara cartofi, in cuptor, fara ulei. Nucsoara este ingredientul ce il diferentiaza de alti cartofi. -120 g

7 Lei

Cous-cous

Cous-cous simplu infuzat cu condimente mediteraneene. -100 g

7 Lei

Legume la tigaie cu usturoi si ulei de masline

Legume simple si delicioase sote cu ulei de masline, usturoi si patrunjel. -150 g

15 Lei

Legume rustice la cuptor cu miere

Miere, ulei de masline si condimente mediteraneene. -150 g

14 Lei

Orez basmati gatit cu lemongrass

Lemongrass-ul ii confera prospetimea si o aroma frumoasa de lamaie. -120 g

7 Lei

Piure de cartofi dulci

-120 g

10 Lei

Mix de frunze cu susan copt

Frunze de sfecla, rucola, spanac proaspat, susan. -150 g

17 Lei

Salata de muraturi facute in casa

Reteta originala vine de la evreii proveniti din zona Irakului, iar noi o preparam aici in restaurant. Crocant cu un gust secret ce contine ingrediente orientale. -180 g

8 Lei

Salata de fructe

Preparata cu fructe de sezon. -120 g

22 Lei

Oala de vinete vegan

Vinete coapte in cuptor, servite pe pt de humus cu rosii sote si usturoi, acoperite de legume tocate colorate si mix de rosii cherry coapte, asezonat cu sos de tahina, sos de mango murati, ulei de masline si ulei Arisa. -320 g

35 Lei

Antreuri

(21 produse)

Shakshuka

Originea acestui preparat este din africa de est. Evreii din africa de est care au venit in Israel au adus-o cu ei. Astazi face parte din bucataria israeleana. Ouale sunt gatite intr-un sus de rosii facute in casa. -250 g

28 Lei

Ceviche de ton rosu

Originea ceviche-ului o regasim in Peru, dar in restaurantul nostru o reinterpretam: este servit cu ulei de masline extra-virgin, ardei iute si mango. -160 g

30 Lei

Humus Bazini

Creat in acele momente de inspiratie care combina originile bucatarului - egipteana si italiana. Humus-ul, care este de origine egipteana, impreuna cu pesto-ul, care este de origine italiana, creaza acest humus incredibil. -180 g

30 Lei

Ceviche de creveti proaspeti cu avocado, mango si ardei iute

Creveti proaspeti taiati bucatele, amestecati cu avocado, mango si ardei iute -160 g

30 Lei

Ceviche de somon cu mango, rodie si ardei iute

Somon fresh amestecat cu mango, rodie si ardei iute -180 g

30 Lei

Caviar de vinete

Un alt fel nemaipomenit de a manca vinete, cu un gust unic. Un preparat de semnatura al acestui restaurant care a fost aici de la inceput si va ramane probabil pana la final. -200 g

25 Lei

Feta Saganaki

Originea este greaca, un preparat cu interpretarea mea, caruia ii adaug vinete coapte la cuptor cu zaatar - o planta israeliana, si ardei iute. -170 g

25 Lei

Ficatei de pui cu nuca si condimente mediteraneene

Un preparat de semnatura al acestui restaurant si printre cele mai populare, cu ceapa caramelizata, nuci de California si condimente mediteraneene. -170 g

28 Lei

Humus cu fructe de mare

Un preparat mediteranean, facut din fructe de mare alese si humus, o potrivire perfecta, asezonate cu vin alb si ulei de masline extra-virgin. -250 g

38 Lei

Labane (branza facuta in casa servita cu zaatar si ulei de masline)

De origine mediteraneana, cu zaatar - o planta din Israel care creste in nordul Israelului, merge foarte bine cu ulei de masline extra-virgin. -150 g

18 Lei

Platou mixt, specialitatea bucatarului - 250g

Humus, vinete, caviar, ficatei de pui, babaganoush, labane, muraturi - specialitatile casei pe farfurie. -250 g

40 Lei

Platou mixt, specialitatea bucatarului - 500g

Humus, vinete, caviar, ficatei de pui, babaganoush, labane, muraturi - specialitatile casei pe farfurie. -500 g

65 Lei

Sabih Aubergine

Insemnand “dimineata” in limba araba, de obicei se servea la micul dejun, dar astazi este servit toata ziua. Humus, vinete, oua fierte, legume, gust emotional alaturi de ardeiul iute. -200 g

30 Lei

Vinete cu creveti si calamari

Una dintre acele feluri de mancare preparate cu vinete pentru a arata varietatea retetelor care pot fi facute cu acest ingredient. In farfurie se combina fructele de mare cu vinete, tahina, usturoi si rosii cherry. -250 g

45 Lei

Curry Pleurotus/Ciuperci Manali

Ceva diferit, interesant pentru vegani, preparat dupa o reteta traditionala de sos indian. Contine rosii indiene. -180 g

22 Lei

Cubulete de vinete cu legume pe pat de tahina

Vinete pe pat de humus cu amestec de legume cubulete, decorate cu tahina, sos de mango de casa murat, ulei de Arisa, patrunjel, ardei rosu, castravete. -180 g

28 Lei

Humus facut in casa cu ulei de masline

Humus de casa original, servit cu tahina si ulei de masline extravirgin. -180 g

25 Lei

Falafel in trei culori

Facut din sfecla, cartofi dulci si ierburi verzi. Servite cu humus “homemade”, legume proaspat tocate si asezonate cu ulei de masline si lamaie. -180 g

26 Lei

Babaganoush - salata de vinete

Salata de vinete de casa facuta din mix de vinete coapte, facuta pe flacara deschisa si amestecata cu tahina. -180 g

18 Lei

Platou de Branza 250 g

Mix de branzeturi variate in functie de oferta furnizorilor (ex: Brie, Blue cheese, Camembert, Feta) -250 g

45 Lei

Platou de Branza 500 g

Mix de branzeturi variate in functie de oferta furnizorilor (ex: Brie, Blue cheese, Camembert, Feta) -500 g

65 Lei

Supe

(3 produse)

Supa 2 in 1

Una dintre acele preparate cu care e frumos sa te joci, o armonie a celor doua supe in momentul in care sunt servite impreuna. Supa crema de ciuperci si supa crema de dovleac servite intr-un sigur bol, pentru a savura ambele lumi. -300 g

18 Lei

Supa crema de ciuperci

-300 g

16 Lei

Supa de midii cu rosii si vin alb

Preparat Italian de foarte mare confort, cu midii, vin alb si un sos de rosii facut in casa. -300 g

28 Lei

Salate

(8 produse)

Salata Aubergine cu smochine, nuca si branza

Frunze mixte cu arome bogate si interesante. Cu legume selectate manual, e dulce acrisoara, iar in momentul in care o cauti prin ea, descoperi o comoara. -250 g

36 Lei

Salata cu pui la gratar

Salata mixta, legume proaspete si pui la gratar, asezonat cu ulei de masline extra virgin. -280 g

35 Lei

Salata greceasca rustica

Legume proaspete, salata bogata cu branza feta asezonata cu zaatar si ulei de masline. -300 g

34 Lei

Salata sanatoasa recomandata de chef Ronen

Foarte bogata in proteine, combina salatele de cous-cous-ul cu cea de linte, la care se mai adauga branza deasupra. Pentru vegani, putem inlatura branza. -300 g

35 Lei

Salata de mango

Un fel de salata vietnameza cu o noua interpretare, amestecata cu rodie, ardei iute, ghimbir, lamaie, susan negru si coriandru pentru un “spin” mediteranean. -250 g

28 Lei

Salata de casa mediteraneana

O salata foarte proaspata si colorata, cu 7 ingrediente si lamaie, ardei rosu, ardei verde, castravete, ceapa, patrunjel, rosii, menta, asezonata cu lamaie si ulei de masline. -250 g

29 Lei

Salata de couscous cu mango si rodie

O salata foarte fresh cu mango, rodie si dressing cu lei de masline si suc de lamaie proaspata -250 g

28 Lei

Salata de linte cu rodie si legume

Salata cu un numar ridicat de proteine datorat lintei negre -250 g

32 Lei

Paste

(9 produse)

Paste Alfredo

Paste proaspete servite cu ciuperci champignon, gatite cu smantana si nucsoara. -350 g

32 Lei

Paste Aubergine

Pastele casei, preparate in stil aglio olio -350 g

37 Lei

Paste cu fructe de mare

Contine sosul de rosii facut in casa, vin alb, calamar, midii si creveti. -350 g

42 Lei

Paste cu mix de rosii cherry

Paste proaspete servite cu un mix de rosii cherry si un amestec aglio olio. -350 g

32 Lei

Paste cu somon in sos roze

Paste cu somon proaspat gatit in sos rose. -350 g

39 Lei

Paste aglio olio

Paste proaspete cu ulei de masline extra virgin si usturoi. -300 g

29 Lei

Paste pesto in sos de smantana si parmezan

Paste proaspete cu pesto facut in casa, servit cu smantana. Se poate servi si fara smantana pentru doritorii vegani. -350 g

36 Lei

Paste primavera

Paste proaspete si colorate cu legume sote. -350 g

34 Lei

Paste siciliene

Paste proaspete cu un sos de rosii facut in casa si putin iute. -350 g

34 Lei

Fel principal

(29 produse)

Biban de mare la cuptor (400-600g) cu legume rustice

Peste proaspat, acoperit cu 11 condimente si servit cu legume la gratar. -400-600 g

62 Lei

Picior de rata confiat

Servit cu puree de cartofi facut in casa si dulceata de cirese amare. -300 g

50 Lei

Biban in vas de lut in stil israelian 500-800 g

Reteta apartine mamei mele si in restaurant a fost reinterpretata de catre mine si se serveste pe pat de cous-cous cu condimente est-africane si paprica marocana. - Ronen Meri -500-800 g

62 Lei

Creveti proaspeti trasi la tigaie cu sos de vin, serviti cu orez basmati

Creveti proaspeti trasi la tigaie cu vin, usturoi, rosii, ulei de masline, putin picant si servit cu orez basmati. -350 g

50 Lei

Dorada la cuptor cu 11 condimente (400-600g)

Peste proaspat, acoperit cu 11 condimente si servit cu legume la gratar. -400-600 g

62 Lei

Kebab Aubergine din antricot de vita

O multime de legume meruntite, rosii, patrunjel, tahina, ulei de arisa, sos de mango murat. Un echilibru foarte bun dintre legume si carne. -320 g

40 Lei

Midii Aubergine - 250g

Facute cu vin alb, sos de rosii, usturoi, ulei de masline extra-virgin si patrunjel. -250 g

35 Lei

Midii Aubergine - 500g

Facute cu vin alb, sos de rosii, usturoi, ulei de masline extra-virgin si patrunjel. -500 g

58 Lei

Mix de fructe de mare cu sos de rosii si vin alb

Midii, caracatita, calamari si creveti, perfect gatite pentru a cinsti papilele gustative. Recomandarea bucatarului este sa serviti acest preparat iute. -300 g

52 Lei

Cotlete de berbec

Cotletul este pregatit pe gratar si servit cu cartofi la cuptor cu sos tahina si sos mango. -300 g

66 Lei

Osso Bucco Berbecut

Un alt fel de mancare preferat de bucatar - pulpa de miel gatita incet timp de 5 ore in vin alb si alte ingrediente, servit pe cous-cous, coaja de lamaie, rosii uscate la soare si masline kalamata. -600 g

72 Lei

Friptura de vita Black Angus

Friptura servita cu cartofi dulci si o varietate de sosuri. -380 g

75 Lei

Muschi de vitel cu sos de piper negru

Servit cu cartofi. -320 g

76 Lei

Muschi de vitel cu sos de ciuperci

Servit cu cartofi. -320 g

76 Lei

Piept de pui marinat la gratar cu cartofi

Puiul a fost asezonat cu 7 condimente. -280 g

33 Lei

Piept de rata cu piure de cartofi

Piept de rata, reductie de vin rosu si seminte de rodie, piure de cartofi. -350 g

65 Lei

Pui marocan cu anason stelat si sos de portocale

Pui preparat lent, cu influente marocane. Gatit timp de 2 ore cu anason stelat, cardamon, cuisoare, scortisoara, suc proaspat de portocale. Servit cu cous cous. -350 g

40 Lei

Somon in stil marocan servit cu couscous

O alta recomandare, preparata in stil Est-African, servit cu cous-cous. -300 g

56 Lei

Somon la cuptor cu 11 condimente

Peste proaspat, acoperit cu 11 condimente si servit cu legume la gratar. -300 g

58 Lei

Somon in crusta de fistic si salsa mediteraneana

Salsa mediteraneana - mix de rosii, kalamata, capere, extravirgin, patrunjel. -300 g

62 Lei

Vinete cu antricot, servite cu tahina si mix de frunze

Vinete coapte umplute cu antricot tocat, servit cu salata verde, sos de tahina si sos de mango murat. -300 g

45 Lei

Ciuperci aglio olio

Sferturi de ciuperci sote cu usturoi, ulei de masline extra si patrunjel. -260 g

25 Lei

Ciuperci in sos alb cu nucsoara

Ciuperci sote cu smantana pentru vegani. -270 g

26 Lei

Ciuperci in sos pesto cu smantana si parmezan

Ciuperci sote cu pesto homemade. -270 g

29 Lei

Ciuperci speciale

Ciuperci sote cu sos de vin rose, preparate cu un sos de rosii facut in casa si smantana. -270 g

27 Lei

Vinete vegan

Vinete coapte in cuptor, servite cu rosii sote si usturoi, acoperite de legume tocate colorate, asezonat cu sos de tahina, sos de mango murati, ulei de masline si ulei Arisa. -300 g

33 Lei

Oala de vinete vegan

Vinete coapte in cuptor, servite pe pt de humus cu rosii sote si usturoi, acoperite de legume tocate colorate si mix de rosii cherry coapte, asezonat cu sos de tahina, sos de mango murati, ulei de masline si ulei Arisa. -320 g

35 Lei

Humus cu antricot tocat

Antricot de vita tocat tras la tigaie cu ceapa, servit pe pat de humus , cu garnitura de salata mix frunze -350 g

35 Lei

Muschi de vitel cu sos de vin rosu

Muschi de vitel cu sos de vin rosu -320 g

79 Lei

Garnituri

(10 produse)

Extra parmezan

-30 g

8 Lei

Salata mix cu rosii cherry si parmezan

-150 g

20 Lei

Cartofi la cuptor cu nucsoara

Un mod diferit de a prepara cartofi, in cuptor, fara ulei. Nucsoara este ingredientul ce il diferentiaza de alti cartofi. -120 g

7 Lei

Cous-Cous

-100 g

7 Lei

Legume la tigaie cu usturoi si ulei de masline

Legume simple si delicioase sote cu ulei de masline, usturoi si patrunjel. -150 g

15 Lei

Legume rustice la cuptor cu miere

Miere, ulei de masline si condimente mediteraneene. -150 g

14 Lei

Orez basmati gatit cu lemongrass

Lemongrass-ul ii confera prospetimea si o aroma frumoasa de lamaie. -120 g

7 Lei

Piure de cartofi dulci

-120 g

10 Lei

Mix de frunze cu susan copt

Frunze de sfecla, rucola, spanac proaspat, susan. -150 g

17 Lei

Salata de muraturi facute in casa

Reteta originala vine de la evreii proveniti din zona Irakului, iar noi o preparam aici in restaurant. Crocant cu un gust secret ce contine ingrediente orientale. -180 g

8 Lei

Desert

(6 produse)

Cheesecake Aubergine

-150 g

19 Lei

Chocolate delice

Mousse dens de ciocolata facut din 75% cacao. -120 g

20 Lei

Malabi

Desert cu origini egiptene, fiind preferatul din copilarie al Chefului Ronen Meri. -130 g

18 Lei

Panna Cotta

Crema de desert “homemade” italiana. -120 g

14 Lei

Salata de fructe

-120 g

22 Lei

Prajitura cu Cointreau

-180 g

23 Lei

Bere

(7 produse)

Zaganu Blonda 500 ml

12 Lei

Carlsberg

11 Lei

Corona

14 Lei

Heineken

11 Lei

Stella Artois bere non-alcoolica

13 Lei

Stella Artois 5.0%

11 Lei

Leffe Bruna

15 Lei

Racoritoare

(16 produse)

Izvorul Alb Apa Plata 330 ml

7 Lei

Dorna apa minerala 330 ml

7 Lei

Izvorul Alb Apa Plata 750 ml

9 Lei

Dorna apa minerala 750 ml

9 Lei

Coca Cola 250 ml

8 Lei

Cola Zero 250 ml

8 Lei

Fanta 250 ml

8 Lei

Sprite 250 ml

8 Lei

Schwepps Kinley Apa Tonica 250 ml

8 Lei

Red Bull

12 Lei

Aqua Carpatica Minerala/ Plata 0.33 ml

7 Lei

Aqua Carpatica Minerala/Plata 0.75 ml

9 Lei

Mellow Apple

12 Lei

Mellow Orange Ginger

12 Lei

Fritz-Kola

10 Lei

Fentimans Ginger Beer

Fentimans Ginger Beer

15 Lei