Total:
Trimite comanda

Politica de confidențialitate

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal este foarte importantă pentru noi, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu legislația în vigoare.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet

www.caserola.ro  (Site-ul). Prin urmare vă informăm că prin acceptarea politicii de confidențialitate, sunteți de acord cu colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor cu caracter personal de către Caserola, ținând cont de “Regulamentul general privind protecția datelor” (“GDPR”) și termenii și condițiile următoare.

Drepturile dumneavoastră:

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie de drepturi în legătură cu datele dumneavoastră cu caracter personal.

Aveți dreptul, în mod gratuit, de a primi informații clare cu privire la datele cu caracter personal pe care le-am păstrat.

În conformitate cu legea, dispuneți de următoarele drepturi:

Dreptul la acces: va furnizam informații legate de datele cu caracter personal colectate și modul în care acestea sunt procesate.

Dreptul de rectificare: posibilitatea de modificare a datelor cu caracter personal care vă vizează. De exemplu, puteți edita numele, numărul de telefon și adresa de email asociate contului dumneavoastră prin meniul ‘Contul Meu’, secțiunea ‘Date personale’ de pe Site-ul nostru Web sau din Aplicațiile noastre

Dreptul de ștergere: puteți solicita ștergerea datelor cu caracter personal. Dispuneți de posibilitatea de ștergere manuală a contului dumneavoastră prin meniul ‘Contul Meu’, secțiunea ‘Date Personale” de pe Site-ul nostru Web sau din Aplicațiile noastre. Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Caserola să anonimizeze aceste date, ele devenind astfel lipsite de caracter personal și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;

Dreptul la opoziție: dreptul de a vă retrage de la consimțământul dat sau de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal

Dreptul de a formula o plângere: dreptul de a depune o plângere la autoritatea privind protecția datelor:

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal:

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, București, România

E-mail: [email protected]

Telefon: +40.318.059.211, +40.318.059.212

Cum colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal, care sunt acestea și de ce le colectăm:

Caserola pentru a vă putea livra mâncarea comandată, colectează, procesează, stochează și dezvăluie date cu caracter personal. Mai jos aveți detaliat circumstanțele și scopul dezvăluirii datelor dumneavoastră.

Datele cu caracter personal sunt informații din care ne putem raporta direct sau indirect la persoana dumneavoastră, cum ar fi numele și prenumele, adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail.

Pentru o mai buna înțelegere a diferitelor tipuri de date, mai jos veți găsi o listă cu variante de stocări de date:

Datele cu caracter personal pe care le colectăm atunci când:

Scopul colectării datelor dumneavoastră cu caracter personal

Caserola are interesul de a vă oferi servicii de cea mai înaltă calitate, informațiile cu caracter personal sunt strict necesare pentru a ne îndeplini obligațiile legate de comanda dumneavoastră și pentru a vă livra produsele solicitate.

Procesul de primire-livrare comandă: O dată ce comanda este confirmată, aceasta este pregătită și în timpul de livrare stabilit va fi livrată de către livratorii Caserola, care sunt proprii angajați sau colaboratori și care au acces la datele dumneavoastră cu caracter personal pentru ca serviciul de livrare sa fie îndeplinit.

Relația cu departamentul de clienți: Atunci când ne contactați pentru a obține informații sau pentru a face o reclamație, stocăm informațiile pe care ni le furnizați. De exemplu, motivul pentru care ne-ați contactat, care comanda nu v-a mulțumit sau dacă la livrare ați sesizat neconcordanțe sau produse lipsă. În funcție de motivul pentru care ne-ai contactat, datele personale pot varia. Pentru a oferi cele mai bune servicii, datele personale pe care ni le furnizați prin e-mail sau prin intermediul convorbirii telefonice, sunt stocate și înregistrate pe server-ul nostru intern.

Categorii de date cu caracter personal: Date despre cont, date de acces, date de comunicare, alte informații. Nume și prenume, detalii privind comanda, adresa de livrare și număr de telefon.

Bază legală: Pentru a vă livra comanda avem nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal.

Pază și protecție cibernetică

Caserola și-a propus să va ofere servicii de cea mai înaltă calitate, din acest motiv, pentru a ne proteja serviciile, trebuie să colectăm date cu caracter personal care ne ajută să identificăm potențialii atacatori și astfel să prevenim riscurile. De asemenea, iți aducem la cunoștință faptul că te-am informat despre politica de confidențialitate.

Bază legală: Nu doar ca suntem obligați din punct de vedere legal să vă protejăm datele în mod corespunzător, este și în interesul nostru să facem acest lucru.

Interes legitim:

Folosim datele dumneavoastră personale pentru a ne urmări interesele legitime, cu condiția a nu face uz de drepturile și libertățile dumneavoastră.

Publicitate: așa cum am procedat și până acum, Caserola va continua să va trimită e-mailuri pentru a va oferi reduceri și promoții, chestionare pentru a efectua sondaje de opinie și studii de piață în vederea îmbunătățirii serviciilor. Aveți dreptul de a refuza prelucrarea ulterioară a datelor în scopuri publicitare cu ocazia fiecărui e-mail, de aceea va rugăm să ne contactați în scris la adresa noastră de email.

Cesiune, fuziune și achiziție, schimbare asociați: vă informăm că în situația în care va avea loc o cesiune, fuziune urmată de o achiziție totală sau parțială a părților asociate, Caserola va dezvălui informațiile dumneavoastră cu caracter personal societății respective. Caserola, se va asigura că orice terț care va achiziționa total sau parțial societatea, va respecte reglementările legale privind protecția datelor cu caracter personal.

Alte informații: datele pe care le furnizați în mod voluntar atunci când utilizați site-ul nostru web sau aplicațiile noastre, dar și informații din alte surse, cum ar fi mass-media socială sau alte baze de date (publice), vor fi colectate și prelucrate împreună cu datele solicitate de noi.

Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, ștergem datele după ce scopurile de prelucrare au fost îndeplinite. Diferite reguli de ștergere se aplică în funcție de scopul procesării.

Dacă sunteți clientul nostru, vom prelucra datele dumneavoastră referitoare la comenzile făcute pe întreaga durată a activității Caserola. Datele au scop statistic și de îmbunătățire al serviciilor noastre. Dumneavoastră aveți dreptul să vă exercitați opțiunea de ștergere a contului de utilizator, accesând meniul ‘Contul Meu’, secțiunea ‘Date Personale’, opțiunea ‘Ștergere cont’. Astfel contul dumneavoastră va fi șters definitiv. Totuși, dorim să vă informăm că ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea lor, vă puteți exercita drepturile detaliate la secțiunea ‘Drepturile dumneavoastră’.

De asemenea, trebuie să știți că există perioade de păstrare legală pe care trebuie să le respectăm. De exemplu, datele fiscale trebuie păstrate pentru o perioadă de zece ani sau chiar mai mult în unele cazuri.

Prin urmare, în ciuda solicitării de ștergere a datelor dumneavoastră, este posibil să mai stocăm unele date prin obligativitatea reglementărilor legale. În acest caz, vom restricționa datele de la prelucrarea ulterioară.

Cui dezvăluim datele dumneavoastră

Caserola nu furnizează datele dumneavoastră unor terțe părți neautorizate. Parte a activității noastre poate include colaborarea cu anumiți parteneri autorizați, cărora le dăm acces limitat la datele dumneavoastră (de exemplu numele, prenumele și adresa de livrare pentru ca mâncarea sa vă fie livrată). Înainte de a transmite datele personale către aceste societăți partenere pentru a le procesa în numele nostru, ne asigurăm că aceștia respectă cerințele legale de protecție a datelor cu caracter personal și că pot sa demonstreze nivelul de protecție al datelor cu dovezi corespunzătoare.

Informații despre cookie-uri, ce sunt și prezenta lor pe site-ul  Caserola.ro

Pentru a asigura o experiență plăcuta de navigare pe site-ul nostru și pentru a permite utilizarea anumitor funcții, folosim asa-numitele module de cookie-uri. Acestea reprezintă fișiere de mici dimensiuni, formate din litere și numere, care sunt stocate pe orice terminal cu acces la internet. Unele dinte modulele cookie pe care le folosim sunt: cookie-urile de sesiune, acestea sunt șterse imediat după terminarea sesiunii de browser; cookie-uri persistente, acestea ne permit noua sau colaboratorilor noștri sa recunoaștem browser-ul dumneavoastră la următoarea vizita. Aveți posibilitatea de a vă seta browser-ul dumneavoastră astfel încât sa fiți informat în legătură cu setarea cookie-urilor, prin urmare puteți decide acceptarea cookie-urilor sau puteți să excludeți acceptarea acestora pentru cazuri specifice sau în general. Trebuie sa știți că neacceptarea cookie-urilor poate limita funcționalitatea site-ului nostru.

Tipurile de module cookie pe care le utilizăm

Module Cookie Strict Necesare: acestea garantează funcții fără de care nu veți putea să utilizați acest Site, cum ar fi acțiunile efectuate în timpul vizitei și atunci când navigați pe paginile site-ului. Module Cookie Funcționale: aceste module cookie permit Site-ului sau aplicațiilor sa salveze informațiile furnizate deja de dumneavoastră și să vă ofere funcții îmbunătățite și personalizate. Aceste cookie-uri colectează informații anonime și nu pot să urmărească mișcările dumneavoastră pe alte site-uri web. Module Cookie de Performanță: aceste module cookie sunt folosite pentru a ne furniza informații statistice despre performanța Site-ului nostru (de exemplu, pentru a număra vizitele, sursele de trafic). Aceste module cookie nu stochează informații care permit identificarea utilizatorului, informațiile colectate fiind agregate și anonime. Aceste cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru a îmbunătăți performanța site-ului/aplicațiilor ceea ce are ca scop final îmbunătățirea experienței utilizatorului.

Oprirea cookie-urilor

În cazul în care doriți ca site-ul Caserola să nu mai colecteze și analizeze informații despre vizita dumneavoastră, este posibilă setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri să nu mai fie acceptate. Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face Site-ul nostru impracticabil sau dificil de vizitat/utilizat. Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regula în "opțiuni" sau în meniul de "preferințe" al browserului dumneavoastră. Din motive tehnice, un modul cookie de renunțare poate fi utilizat numai pentru browserul din care a fost setat. Dacă ștergeți cookie-urile sau utilizați un alt browser sau dispozitiv, va trebui să renunțați din nou.

Alte cookie-uri pe care le folosim

Caserola este un client Google AdWords, acesta din urmă fiind un serviciu publicitar și de analiză. Dacă accesați site-ul nostru prin intermediul unui anunț Google, serviciul Google AdWords va seta un cookie de conversie pe dispozitivul dumneavoastră. Acest cookie se păstrează pentru o perioada limitată, nu este folosit de Google pentru direcționarea personalizată a anunțurilor și nu are ca scop identificarea personală. Atâta timp cât cookie-ul este activ, atunci când vizitați anumite pagini, noi și Google putem recunoaște dacă un anunț al nostru a fost accesat iar utilizatorul redirecționat către site-ul nostru. Informațiile colectate prin cookie-ul de conversie sunt utilizate pentru a genera statistici de conversie pentru clienții AdWords care au optat pentru urmărirea conversiilor. Modulele cookie nu pot fi urmărite pe site-urile web ale agenților de publicitate, aceștia din urmă vor vedea numărul total de utilizatori care au făcut click pe anunțul lor și au fost redirecționați către o pagină de etichetă de urmărire a conversiilor, cu mențiunea că nicio informație nu ar putea identifica personal utilizatorii. Dacă nu doriți să participați la procesul de urmărire, aveți posibilitatea de a renunța la setarea unui modul cookie. Una dintre metode ar fi setarea browserului, care în general dezactivează cookie-urile automate.

Dreptul de modificare

Caserola își rezervă dreptul de a modifica această declarație de protecție a datelor cu caracter personal în conformitate cu dispozițiile legale. În situația în care legislația în vigoare va suferi modificări, vă vom informa cu prioritate.